Зонд 4 в 1 вимірює CO2, вологість, температуру та тиск

Зонд 4 в 1 вимірює CO2, вологість, температуру та тиск
5.0/5 rating 1 vote
Опис

EE872 від E + E Elektronik вимірює концентрацію СО2 до 5% (50 000 млн−1 ), відносну вологість, температуру та тиск навколишнього середовища. Крім того, зонд 4 в 1 обчислює температуру точки роси. Він ідеально підходить для використання в суворих та агресивних умовах, таких як сільськогосподарські застосування. Компенсація активного тиску та температури забезпечує дуже високу точність вимірювання CO2. Версія зонду з підігрівом підходить для вимірювання CO2 в умовах підвищеної вологості.

Для жорстких умов навколишнього середовища

Вимірювання СО2 базується на стійкому до забруднення принципі вимірювання NDIR з подвійною довжиною хвилі E+E. Він автоматично компенсує ефекти старіння, що призводить до надзвичайної довготривалої стабільності. Завдяки запатентованому покриттю E+E, чутливий до вологості елемент підходить навіть для агресивного та роз’їдаючого середовища. Міцний корпус з нержавіючої сталі або полікарбонату IP65, а також різні фільтрувальні ковпачки оптимально захищають сенсорний модуль від забруднення. Тому зонд особливо придатний для використання в сільському господарстві, наприклад, у коморах, інкубаторах, термостатах та теплицях.

Висока точність вимірювання

Багатоточкове заводське регулювання CO2 та температури забезпечує високу точність у всьому робочому діапазоні від -40 ... 60 ° C (-40 ... 140 ° F). Завдяки активній компенсації тиску та температури за допомогою бортових датчиків, EE872 пропонує особливо високу точність вимірювання CO2, незалежно від висоти та умов навколишнього середовища.

Версія з нагрітим зондом для високої вологості

Версію з підігрівом EE872 можна використовувати спеціально для вимірювання CO2 в умовах високої вологості або конденсації. Нагрівання запобігає конденсації на сенсорному модулі, завдяки чому зонд працює надійно навіть у діапазоні високої вологості. На додаток до CO2 та тиску, нагрітий варіант забезпечує температуру точки роси.

Простота обслуговування та конфігурації

EE872 має модульну конструкцію. Знімний модуль зондування можна замінити всього за кілька секунд, не використовуючи ніяких інструментів. Також кришки фільтру (PTFE або каталітичні для стерилізації H2O2) можна швидко замінити, якщо це необхідно. Конфігурацію та налаштування EE872 можна легко виконати за допомогою безкоштовного програмного забезпечення для конфігурації разом із додатковим адаптером та кабелем.

Аналоговий або з інтерфейсом RS485

Дані вимірювання СО2 доступні на аналогових виходах напруги та струму. Залежно від версії, EE872 з інтерфейсом RS485 також надає дані щодо відносної вологості (RH), температури (T), тиску (p) або точки роси (Td).

Поділитися